RSS Feed

Pandemi-jul

Posted on

Jula har ikke vært slik jeg skulle ønske. For det første har man ikke kunnet være like sosial som man gjerne skulle ha vært. For det andre får man dårlig samvittighet hver gang man faktisk er litt sosial. Jeg havnet på en skikkelig smell en helg i desember da jeg drakk meg sørpe full og havnet på Felix. Var ikke så flink til å holde metern. En full, overintens Kristin er ikke noe hyggelig syn, tro du meg. Jeg har endelig funnet ut hva jeg dreiv med. Jeg barrikaderte meg inne på do og nekta å dra da det stengte. Hvorfor? Hvem vet… jeg ville mest sannsynlig ikke hjem til Lillebror, som bare ble sykere og sykere. Det er nok best å ikke dra på Felix på noen år, til Kjetil og Melina har glemt dramaet. Jeg vet faktisk ikke om jeg er utestengt eller ikke. Shit happens når man har det vondt..

Jeg burde aldri ha dratt ut. Jeg burde heller ikke hatt nachspiel. Jeg tror jeg for det meste gråt og var lei meg. Man burde ikke drikke når man er så latterlig emosjonell, og man burde i hvertfall ikke drikke 2+ vinflasker og diverse shotter. Etter å ha hatt noen fæle dager med fyllesyke og fylleangst, jeg fikk ikke svar på hva jeg hadde drevet med, bestemte jeg meg for å gi f…. Jeg hadde ikke drept noen, og jeg hadde alle lemmer i behold. Noen ganger, når jeg er skikkelig full, kan jeg bli litt careface (» Jeg bryr meg ikke om at det er din øl jeg drikker. Jeg hadde lyst på øl, så nå er den min»). Ikke spesielt tiltalende, er det vel? Ohwel… til mitt forsvar, ville jeg vel bare flykte lengst mulig unna pandemi-angsten, Lillebror-helvete og den evinnelige vinteren. Enten er det glatt, og jeg føler meg fanga. Eller det er altfor kaldt, og jeg føler meg fanga.

Jeg var treg til å ta opp juletreet denne jula, og enda tregere til å pynte det, men til slutt var det da på plass.

Sexye julenisse-Christian 😍. Koser seg med bueskyting.

Her er jeg klar for julebord i Kollektivet med noen få utvalgte.

God stemning.

Are lager mat.

Det var et hyggelig julebord. Maten var veldig god. Are hadde fått til en perfekt svor på ribba og en veldig god saus. Jeg spiste så mye at jeg ble kvalm. Det gikk heldigvis over etter en stund. Etter maten var det drikking og skravling, før Christian og jeg tuslet hjem til meg. Jeg synes å huske at vi så en episode av Mandalorian, men jeg kan ta feil.

About iboblasi

Så dagens lys i Drammen 1982. Flyttet så til Vikersund, hvor jeg definitivt ikke bedrev noen som helst form for skisport. Gikk sosionomstudiet i Lillehammer, selv om jeg ikke liker snø eller kulde. Ble værende i OL-byen hvor jeg bor i en utrolig koselig leilighet, full av drager og kaniner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Harry Floats

Holistic research by the hour-

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggere liker dette: